Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   

 
Welkom op de website van het Vision Clinic LASIK Centrum

 


De Vision Clinic is gevestigd in Brussel, België en er word Refractieve Chirurgie volgens de hoogste standaard toegepast.

Ons doel: het aanbieden van de beste behandelingen aan onze patiënten.

Kwaliteit in behandelingen kan gegarandeerd worden door ervaring en gebruik van de laatste technologische toepassingen .

Onze ervaring: In de Vision Clinic worden wekelijks laseroperaties uitgevoerd. Het centrum werd ontwikkeld in samenwerking met Belgische Oogartsen gespecialiseerd in refractieve chirurgie, LASIK, LASEK en cataract chirurgie.

Ons materiaal: De Vision Clinic is een van de zeldzame lasercentra in België dat met de laatste “Wavelight Allegretto Eye-Q 400 Hz Excimer Laser” is uitgerust. Een Analyser, Topolyser en Oculyser zijn hierbij inbegrepen, en dit om zowel gepersonaliseerde (aangepaste) behandelingen als moeilijkere behandelingen zoals LASIK herbehandeling, onregelmatige astigmatisme, e.d. te kunnen toepassen.

U kan op deze website informatie vinden over laserchirurgie ter behandeling van myopie, hyperopie, astigmatisme alsook over ander chirurgische technieken.

Veel leesplezier, en aarzel vooral niet contact met ons op te nemen indien u specifieke vragen heeft.

 

   
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home
français LASEK home
[ français ]
français LASEK home
Vision Clinic LASEK deutsch
[ deutsch ]
Vision Clinic LASEK deutsch
© 2004 Vision Clinic . Alle Gereserveerde Rechten Verantwoordelijke uitgever | Contact