Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   
Condities
Contra-indicaties
Voorbereiding
Ingreep
Postoperatieve zorgen
Technologie
Risicos
Beslissing

 
Beslissing

 

De beschreven risico's reeds beschreven zullen door een zorgvuldige voorbereiding en een uitvoering van de laser behandeling beperkt worden. Bovendien dank zij een verantwoordelijke houding van de arts en de patiënt, zullen de eventuele complicaties die niettemin zouden kunnen voorkomen, zoals hij zich moet behandeld worden teneinde het verwachte resultaat te bereiken. De ervaring heeft uitgewezen dat de acties aan LASEK en LASIK niet meer risico's bevatten dan bvb. de dagelijkse haven van hoornvlieslenzen. 93% van onze patiënten bereikt een niveau van ± 0.5 van dioptrie, en dat stijgt aan 99% na geringe latere correcties.

CDat het op het moment van de diagnose, gedurende de verrichting of tijdens de postoperatieve zorgen, onze eisen op geneeskundig gebied u is garanderen de beste resultaten. Wij zijn daarvoor gebaseerd op drie pijlers: de techniek, de bekwaamheid en de kwaliteit

  • Onze diagnose toestellen en hypermoderne laser systemen worden onophoudelijk, gecontroleerd teneinde een onfeilbare technische veiligheid aan te bieden.
  • Ons hooggekwalificeerd team, van de staf verpleegkundige aan de oogarts, zet zijn ervaring en zijn professionalisme volledig ten dienste van de tevredenheid van de patiënt.
  • Uiteindelijk streven wij zeer ernaar u een dienst van kwaliteit aan te bieden, zowel op menselijk technisch niveau als.

   
Vision Clinic LASEK français
[ français ]
Vision Clinic LASEK français
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home
Vision Clinic LASEK deutsch
[ deutsch ]
Vision Clinic LASEK deutsch
© 2004 Vision Clinic . Alle Gereserveerde Rechten Verantwoordelijke uitgever | Contact