Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   
Condities
Contra-indicaties
Voorbereiding
Ingreep
Postoperatieve zorgen
Technologie
Risicos
Beslissing

 
La voorbereiding

 

Eerste check-up zal bepalen of u voor een laser chirurgische ingreep in aanmerking komt en zal de vereiste inlichtingen voor deze verstrekken. Het gaat erom een diepgaand onderzoek van het oog uit te voeren. De arts zal zich in het bijzonder interesseren voor de kwaliteit van het zicht (refractie), de dikte van het hoornvlies en de stand van zijn oppervlakte, de pupil diameter, met inbegrip van de gebreken van visie (aberrométrie). Uiteindelijk zal hij zich op uw geneeskundig verleden (glaucome, suikerziekte, enz) inlichten.

Les valeurs suivantes seront définies :

  • De visuele kwaliteit (refractie). Het gebrek zal met betrekking tot dioptrie bepaald worden. Het is absoluut noodzakelijk om geen hoornvlieslenzen te dragen 24 uur voor het onderzoek.
  • De dikte van het hoornvlies (pachymetrie). Het is een beslissende factor die het uit te voeren verrichtingssoort bepaalt. De dikte van het hoornvlies wordt per ultrasonore trillingen gemeten.
  • De oogoppervlakte, de hoornvlieskromming (astigmatisme). Een topografische kaart van het oog zal - de reliëfs en krommen in het oog geproduceerd worden insluit dat. Eventuele ziektes en/of de littekens op het hoornvlies zullen eveneens geanalyseerd kunnen worden.
  • De pupillaire diameter. Een pupillometer zal de maximumopeningsdoorsnede van uw pupil in het donker meten. Dit is primordiaal om te bepalen of u voor een verrichting in aanmerking komt. De doorsnede kan niet meer klein zijn dan het deel van het hoornvlies dat de chirurgische ingreep zal ondergaan, want het gevolg zou hypersensibilité ervan aan het licht zijn.
  • De lengte van de oogbol (biometrie). Deze wordt per ultrasonore trillingen gemeten.
  • Het netvlies. Druppels zullen de pupil kunstmatig openen. Dat zal het mogelijk maken om het netvlies te onderzoeken en om er eventuele degeneraties of belangrijke punten te ontdekken, in het bijzonder aan de einden van het netvlies.

Contact Lenzen.

De houders van harde lenzen moeten hun lenzen terugtrekken en niet meer dragen 6 weken voor de ingreep. De houders van soepele lenzen moeten hetzelfde een week voor de verrichting doen.

   
Vision Clinic LASEK français
[ français ]
Vision Clinic LASEK français
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home