Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   
Condities
Contra-indicaties
Voorbereiding
Ingreep
Postoperatieve zorgen
Technologie
Risicos
Beslissing

 
L'opération » Voir animation 

 

In voorbereiding van de ingreep, plaatselijke verdoving wordt met druppels op het oog bestuurd. Deze die vervolgens van een steriel verband wordt bedekt en tenslotte vastgesteld. Deze vaststelling veroorzaakt een geringe druk op het oog.

   
 

Vaststelling en incisie

De chirurg brengt een micro-keratoom op het oog aan. Het instrument beschikt over een succie ring en snijdt een flapje van 0,15 mm in het hoornvlies. Dit lapje zal door na een soort natuurlijk verband na de ingreep vormen. U zult een druk voelen en gedurende 30 seconden verblind worden.

   
 

Opening en laser behandeling

„Stroma“ van het hoornvlies wordt uiteengezet wanneer de flapje is vastgesteld. Zij is ongevoelig voor de pijn. De laser trekt de stof volgens de refractieve gegevens terug. Deze stap duurt 2 seconden per behandelde dioptrie. Uw scherpte is vaag, maar u voelt geen enkele pijn.

   
 

Een natuurlijk verband

Na de ingreep, wordt de flapje teruggezet. Het hoornvlies stabiliseert zich duidelijk in 2 tot 3 minuten, micro-keratoom wordt teruggetrokken en de operatie wordt beëindigd.

   
Vision Clinic LASEK français
[ français ]
Vision Clinic LASEK français
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home
Vision Clinic LASEK deutsch
[ deutsch ]
Vision Clinic LASEK deutsch
© 2004 Vision Clinic . Alle Gereserveerde Rechten Verantwoordelijke uitgever | Contact