Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   
Condities
Contra-indicaties
Voorbereiding
Ingreep
Postoperatieve zorgen
Technologie
Risicos
Beslissing

 
Voorbereiding

 

Eerste check-up zal bepalen of u voor een chirurgische laser ingreep in aanmerking komt en zal de vereiste inlichtingen voor deze verstrekken. Het gaat erom een diepgaand onderzoek naar het oog uit te voeren. De arts zal zich in het bijzonder interesseren voor de kwaliteit van het zicht (refractie), de dikte van het hoornvlies en de stand van zijn oppervlakte, pupil diameter, met inbegrip van de gebreken van visie (aberrometrie). Uiteindelijk zal hij zich op uw geneeskundig verleden (glaucoom, suikerziekte, enz) inlichten.

De volgende waarden zullen bepaald worden:

  • WDe visuele kwaliteit (refractie). Het gebrek zal met betrekking tot dioptrie geëvalueerd) worden. Het is absoluut noodzakelijk om geen lenzen van contact te dragen 12 uur voor het onderzoek.
  • De dikte van het hoornvlies (pachymetrie). Het is een factor die het uit te voeren verrichtingssoort bepaalt. De dikte van het hoornvlies wordt per ultrasonore trillingen gemeten.
  • De oogoppervlakte, de hoornvlieskromme (astigmatisme). Een topografische kaart van het oog zal - de reliëfs en krommen in het oog geproduceerd worden insluit dat. Eventuele ziektes en/of de littekens op het hoornvlies zullen de tabel kunnen aanvullen.
  • De pupil diameter. Een pupillometer zal de maximumopening van uw pupil in het donker meten. Dit is primordiaal om te bepalen of u voor een ingreep in aanmerking komt. De pupil diameter moet kleiner zijn dan het deel van het hoornvlies dat de chirurgische ingreep zal ondergaan, want het gevolg zou hypersensibilité ervan aan het licht zijn.
  • De lengte van de oogbol (biometrie). Deze wordt per ultrasonore trillingen gemeten.
  • Het netvlies. Druppels zullen de pupil openen. Dat zal het mogelijk maken om het netvlies te onderzoeken en om er eventuele degeneraties of belangrijke punten te ontdekken, in het bijzonder aan de einden van het netvlies.

Contact Lenzen.

De houders van harde lenzen moeten hun lenzen terugtrekken en niet meer dragen 6 weken voor de operatie. De houders van soepele lenzen moeten hetzelfde een week voor de ingreep doen.

   
Vision Clinic LASEK français
[ français ]
Vision Clinic LASEK français
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home
Vision Clinic LASEK deutsch
[ deutsch ]
Vision Clinic LASEK deutsch
© 2004 Vision Clinic . Alle Gereserveerde Rechten Verantwoordelijke uitgever | Contact