Home
bekwaamheid
plaatsen
Info
zicht defecten
LASIK
LASEK
Contact
LASIK LASEK Femto/LASER brussels, brussel Flap/Mikrokeratom Allegretto/Allegro Lasik-Operation Myopie-Hyperopie-Astigmatismus
   
Condities
Contra-indicaties
Voorbereiding
Ingreep
Postoperatieve zorgen
Technologie
Risicos
Beslissing

 
Technologie

 

De techniek en de technologie!

De Vision Clinic wordt uitgerust met apparaten die door „WaveLight Laser Technologie“ worden geleverd, die in Erlangen is gebaseerd (Duitsland).

Als leider op de markt van de refractieve chirurgie, biedt WaveLight een betrouwbare reeks van producten aan. Dank zij de perfecte synchronisatie van de verschillende installaties en hun onafgebroken vervolmaking, worden de verschillende processen van de refractieve chirurgie geoptimaliseerd.

Het laser systeem „Allegretto Wave“ neemt alle elementen noodzakelijk voor het succes van de refractieve ingrepen op.

  • Het ondersteunde controlestelsel van de positie van het oog (Eye-tracker) laat een perfect uitrichten van de behandeling van het oog toe, zelfs in geval van beweging tijdens de ingreep.
  • Het hoofd van de laser in ceramiek werkt aan een hoge herhalingsfrequentie die een snelle en nauwkeurige behandeling waarborgt.
  • De kleine doorsnede van de laser straal geeft een hogere toelichting, die aldus de totale diepte van het wegnemen vermindert. In combinatie met het topografische profiel, bieden zij grote optische zones aan en overgangsgebieden geoptimaliseerd.

WaveLight is bekend op het gebied van de diagnose dank zij zijn systemen van diagnose „Allegro Analyzer“ en „Allegro Topolyzer“ gebouwd. Deze apparaten worden geregeld om met de systemen laser in verband met de topografie behandelingen te werken en zijn een steun in het nastreven van de adequate behandeling.

Elke uitrusting is aan frequente controles gebonden om u het de best mogelijke behandeling te waarborgen.


   
Vision Clinic LASEK français
[ français ]
Vision Clinic LASEK français
english LASEK home
[ english ]
english LASEK home
Vision Clinic LASEK deutsch
[ deutsch