Vision Clinic

Vision Clinic is een vereniging van gepassioneerde oogartsen, gespecialiseerd in oogheelkunde en meer specifiek in refractieve chirurgie, hoornvlieschirurgie en voorsegment chirurgie.

Gedetailleerde informatie over de verschillende technieken van refractieve oogchirurgie (chirurgie van gezichtsstoornissen: ooglaserbehandeling, PRK, LASEK, EpiLASIK, LASIK, FemtoLASIK, Relex - SMILE, phakic intraoculaire implantaten, lenschirurgie) die bijziendheid, hypermetropie, astigmatisme en presbyopie kunnen corrigeren.

Onze operatieve technieken

Nuttige informatie over de vooronderzoeken die uitgevoerd dienen te worden om te bepalen of u in aanmerking komt voor refractiechirurgie en, zo ja, om de techniek te kiezen die het beste bij u past. Ontdek onze raadpleegvestigingen.

VOORONDERZOEK

Voor Vision Clinic staat kwaliteit van haar diensten en producten centraal. Deze pagina met veelgestelde vragen beantwoordt de vragen die u zich stelt over refractiechirurgie (alle technieken die worden gebruikt om zichtafwijkingen te corrigeren zoals bijziendheid, hypermetropie, astigmatisme en presbyopie).

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

Vision Clinic is uitgerust met de beste technologie om patiënten die een oogoperatie willen ondergaan te begeleiden. Het team dat voor u zorgt is uiterst ervaren.

ONZE UITRUSTING
EN ONS TEAM

Regelmatig vragen patiënten een offerte aan per e-mail of telefoon vooraleer een afspraak te maken. Met de beste wil dient duidelijk gemaakt te zijn dat een correcte offerte enkel een persoonlijk toegepaste offerte is rekening houdend met de resultaten van de vooronderzoeken.

KOSTEN VAN OOGCHIRURGIE

Informatie over sommige zeldzamere ziekten van het hoornvlies zoals keratoconus, terugkerende cornea-erosies, corneadystrofieën.

MEER INFORMATIE
OVER OOGZIEKTEN

De gezichtskliniek of Vision Clinic is een centrum van menselijk formaat gespecialiseerd in oogchirurgie, gelegen aan een van de meest prestigieuze lanen van de hoofdstad, Franklin Rooseveltlaan te Brussel.

ONTDEK ONZE KLINIEK