De Zichtkliniek of Vision Clinic

De Zichtkliniek of Vision Clinic is een instelling gespecialiseerd in oogchirurgie gelegen langs een van de meest prestigieuze lanen van de hoofdstad, Franklin Rooseveltlaan te Brussel.

Vision Clinic biedt u aan...

Bij Vision Clinic bieden we verschillende technieken voor om gezichtsafwijkingen te corrigeren, waaronder PRK, LASEK, LASIK, FemtoLASIK, presbyLASIK, phatic-implantaten, multifocale implantaten om bijziendheid, hypermetropie, astigmatisme en verziendheid te behandelen.

Een team van gepassioneerde experts ...

Vision Clinic is in het leven geroepen door een vereniging van gepassioneerde oogchirurgen die gespecialiseerd zijn in oogchirurgie en meer specifiek in refractieve chirurgie, cornea-chirurgie en het voorste oogsegmentchirurgie.

Sommige chirurgen zijn verantwoordelijk voor de consultaties in refractieve chirurgie, cornea-chirurgie en / of voorste oogsegmentchirurgie in universitaire ziekenhuizen in België (Universitair Ziekenhuis Saint-Pierre, Universitair Ziekenhuis Brugmann, Erasmus, Universitaire Ziekenhuizen Saint-Luc, UZ Antwerpen, ...) of in niet-universitaire ziekenhuizen (CHIREC Delta, Baron Lambert, UZ Marie Curie, UZ Ambroise Pare, EpiCura, ...)

Hoogstaande technologie in een centrum van menselijk karakter

Vision Clinic is een oogchirurgiecentrum, in het leven geroepen door oogchirurgen, voor de ontwikkeling van hun activiteit onder de beste omstandigheden om de optimale verzorging van hun patiënten te verzekeren.

Vision Clinic is een instelling met een menselijk karakter  waar veel aandacht besteden is  aan de zorgkwaliteit, maar ook aan een persoonlijke benadering van de patiënten.

Jarenlange expertise

De Vision Clinic is in 2001 geopend. In de loop der jaren is de technische uitrusting uitgebreid, regelmatig vernieuwd om behandelingen aan te bieden die als toptechnologie beschouwd zijn en is het medische / paramedische team  gegroeid.

Onze expertise op het gebied van refractieve chirurgie en oogchirurgie is gebaseerd op al deze jarenlange ervaring.

Een instelling voor de behandeling van meer zeldzame ziekten van het hoornvlies ...

Behalve bijziendheid, hypermetropie, astigmatisme en verziendheid ingrepen biedt Vision Clinic gespecialiseerde zorg voor de behandeling van hoornvliesaandoeningen zoals corneadystrofieën (Cogan dystrofie, Salzmann dystrofie, enz.) en Keratoconus (UV-Crosslinking, hoornvliesringen, enz ...)