Een team van gepassioneerde experts

Vision Clinic is in het leven geroepen door een vereniging van gepassioneerde oogchirurgen die gespecialiseerd zijn in oogchirurgie en meer specifiek in refractieve chirurgie, cornea-chirurgie en het voorste oogsegmentchirurgie.

Sommige chirurgen zijn verantwoordelijk voor de consultaties in refractieve chirurgie, cornea-chirurgie en / of voorste oogsegmentchirurgie in universitaire ziekenhuizen in België (Universitair Ziekenhuis Saint-Pierre, Universitair Ziekenhuis Brugmann, Erasmus, Universitaire Ziekenhuizen Saint-Luc, UZ Antwerpen, ...) of in niet-universitaire ziekenhuizen (CHIREC Delta, Baron Lambert, UZ Marie Curie, UZ Ambroise Pare, EpiCura, ...)

Onze oogartsen

vandorselaer

 

Dokter Thierry Vandorselaer

Dr. Vandorselaer is sinds 1999 gespecialiseerd in cataractchirurgie, cornea-chirurgie en refractiechirurgie. Na een opleiding aan de Université Catholique de Louvain (UCL - Saint-Luc), aan de Université Libre de Bruxelles (ULB) en aan de Universiteit van Antwerpen (UIA), bleef hij een consultant in refractieve, corneale en cataractchirurgie aan het UZA (Universitair Ziekenhuis Antwerpen), UZ Saint-Pierre en UZ  Brugmann. Hij werkt ook voor het Delta Hospital (CHIREC). Hij is de medisch directeur van Vision Clinic waarvan hij het projectinitiatief nam.

schepens

 

Dokter Gauthier Schepens

Na een opleiding aan de Université Catholique de Louvain (Cliniques Universitaires Saint-Luc) specialiseerde Dr. Gauthier Schepens zich in 1999 in cataractchirurgie en refractieve chirurgie. Hij heeft  zijn activiteiten opnieuw op de regio Mons gecentreerd ( Centre d’Ophthalmologie des Grands Prés) en voert refractieve chirurgie uit voor Vision Clinic waarvan hij één van de oprichters is.
salik  

Dokter Dany Salik

Na een opleiding aan de Université Libre de Bruxelles volgde Dr. Salik een aanvullende opleiding in cataractchirurgie, refractieve chirurgie en cornea-chirurgie in Parijs (Rotschild Foundation). Sinds 2014 is hij verantwoordelijk voor de consultaties van refractieve, cataract- en hoornvliesingrepen aan de Université Libre de Bruxelles. Hij consulteert ook bij CHIREC (locaties van Delta, Cavell en City Clinic) en bij Vision Clinic.
Sutto  

Dokter Frédéric Sutto

Dr. Frédéric Sutto specialiseerde zich in cataractchirurgie en refractieve chirurgie vanaf 2003. Hij deelt zijn activiteiten tussen zijn privépraktijk Louizalaan, een consultatie in Waver en voert zijn laseringrepen uit bij Vision Clinic waarvan hij oprichter is.

Boghossian

 

Dokter Pieter Boghossian

Dr. Boghossian specialiseerde zich sinds 2008 in chirurgie van het voorste oogsegment. Hij deelt zijn agenda tussen zijn privépraktijk in Uccle (Molièrelaan), de Baron Lambert Clinic, de Saint-Jean Clinic en  Vision Clinic, waar hij zijn refractieve ingrepen uitvoert
 

Dokter Jean-Jacques Mesplede

De in Frankrijk geboren Dr. Mesplede is opgeleid aan het UZ van Bordeaux. Hij deelt zijn agenda tussen zijn privépraktijk  Tervurenlaan, het Louise Medical Center, een adviesbureau in Luxemburg en Vision Clinic.

 

Een gedachte voor Professor Jean-Marie Lemagne, Dr. Guy Meur en Dr. Paul Stadion die actief hebben deelgenomen aan de ontwikkeling van Vision Clinic voordat ze hun professionele activiteiten geheel of gedeeltelijk onderbreken.